Echipa lui Șor de la Orhei mobilizată la Bălți

0
1380

 

Sute de activiști de-ai partidului Șor de la Orhei, bine plătiți au fost mobilizați în ultimele 2 săptămâni pentru a o susține pe Marina Tauber în campania de alegeri a primarului de Bălți. O parte din primarii orheieni și-au luat concediu pe cont propriu, lăsând satele în voia sorții. Recruții electorali au avut sarcina de-a distribui agitație electorală, a o însoți pe candidata la primar la întâlniri să creeze impresia că sunt mai mulți susținători și desigur au fost delegați prin comisiile de votare. În afară de buna remunerare au fost cazați într-o tabără de copii și bine hrăniți.

Banii și de data aceasta și-a făcut efectul. Marina Tauber a acumulat 15918 de voturi, surclasându-l pe contracandidatul său din turul II, independentul Nicolae Grigorișin cu circa 8867 de voturi.

Turul II al alegerilor de la Bălți va avea loc peste două săptămâni. Așa că orheienii vor mai sta la „zarabotcă” la Bălți.

Concurenții electorali ai Mariei Tauber o acuză de fraudarea alegerilor și nedeclararea tuturor cheltuielilor electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.