Promisiune realizată! Usatîi a transferat câte 10 mii de euro pentru fiecare dintre cei trei copii ai ofițerului Igor Ciofu

0
17

Publicitate politică

Promisiune realizată – Renato Usatîi a transferat câte 10 mii de euro pentru studiile celor trei copii ai ofițerului Igor Ciofu, omorât acum un an la aeroportul din Chișinău. La sfârșitul săptămânii trecute, președintele Partidului Nostru s-a întâlnit cu familia lui Igor Ciofu și i-a anunțat personal despre acest fapt.

„Este în cinstea tatălui vostru, care, din punctul meu e vedere, dar și a mai multor altor oameni, a fost un bărbat adevărat și un erou adevărat pentru țara noastră. Ca amintire de la tata, voi o să aveți posibilitatea să vă faceți studiile acolo unde veți dori”, a spus Usatîi.
Renato Usatîi a venit cu o surpriză – un cățeluș pudel, pe care copiii l-au numit Dante.

O tragedie s-a produs în ziua de 30 iunie 2023 pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un cetățean din Tadjikistan, căruia i-a fost interzisă intrarea în Moldova, a tras focuri de armă. În urma atacului, polițistul de frontieră Serghei Muntean și angajatul din securitatea aeroportuară Igor Ciofu au decedat.

În ziua de 1 iunie, când în toată lumea se sărbătorește Ziua copiilor, Renato Usatîi a anunțat că va oferi fiecărui din cei trei copii ai lui Igor Ciofu câte 10 mii de euro pentru studii: „Vreau ca ei să poată studia și deveni eroi așa cum a fost tatăl lor”.

„Îmi doresc ca în țara noastră niciun un copil să nu să simtă singur. Oricine le poate ajuta, nu neapărat material, dar cu o vorbă bună, cu atenție de care au nevoie. Ei vor crește, vor deveni personalități și, sunt sigur, vor face multe lucruri frumoase și bune, dacă noi astăzi vom face același lucru pentru ei”, a subliniat Renato Usatîi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.