CRIMĂ ODIOASĂ LA PIATRA

0
2359

Polițiștii din Orhei au fost sesizați în dimineața acestei zile de o femeie din satul Piatra, despre faptul că în curtea gospodăriei vecinului la sol zace corpul neînsuflețit însângerat al unui bărbat.

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei. Este vorba despre proprietarul gospodăriei, cu vârsta de 64 de ani, care locuia împreună cu soția.

În scopul identificării autorului infracțiunii, oamenii legii sub conducerea procuraturii Orhei, au organizat un plan special de acțiuni, care la scurt timp s-a soldat cu reținerea unui suspect în comiterea omorului.

Acesta s-a dovedit a fi chiar vecinul bărbatului decedat. În urma cercetărilor preliminare s-a stabilit că în seara zilei de 26 mai, în vizită la victimă ar fi venit vecinii.

Aceștia au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între proprietar și oaspete s-ar fi iscat un conflict, care în scurt timp a degenerat în bătaie.

Speriată, soția agresorului a mers acasă, ceilalți rămânând în curtea gospodăriei. După încăierare, agresorul ar fi intrat în casa victimei și s-ar fi culcat.

Dimineața, după ce s-ar fi trezit, ultimul văzând corpul neînsuflețit al proprietarului, iar pe sine murdar de sânge, a mers acasă, unde a încercat să distrugă probele.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza prevederilor art. 145, aliniatul 1, Cod Penal al RM „Omor intenționat”.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul de 30 de ani riscă privațiune de libertate până la 15 ani.

În continuare angajații IP Orhei efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigații în scopul acumulării probelor, dar și pentru a stabili cu exactitate circumstanțele cazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.