Din cele 8 localități, unde duminica trecută au avut scrutine pentru alegerea primarului în comuna Ghetlova lupta a fost cea mai aprigă. Toți cei 4 candidați au avut susținere din partea alegătorilor, înregistrând rezultate bune. Circa 381 de oameni au votat pentru Anastasia Svetlicinîi, candidata partidului Șor. Remarcăm că formațiunea respectivă a folosit pe larg resursele administrative, inclusiv organizarea unui concert la Hulboaca pe banii CR Orhei cu tentă electorală.

Pe locul doi s-a clasat Elena Gîrneț, Partidul PAS, care de aproape de un an de zile execută funcția de primar-interimar al comunei. Aceasta e favorită la câștigarea primăriei cu speranța că ghetlovenii vor face alegerea corect, fiind susținută și de electoratul celor 2 candidați independenți Grigore Filimon și Igor Rotari.

Alegerea unui alt primar, venit de pe aiurea, fără experiență administrativă, fiica unui colonel sovietic, necăsătorită, dar cu copii ar provoca un dezastru în această comună de gospodari, spun băștinașii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.